Egy férfi, egy nő, egy életre 7. - Egy karabineren

A sorozat következő része egy kicsit érdekesre sikerült. Az első 20 perc egy látszólag teljesen más dologról szól. Talán összeesküvéselméletnek tűnik. De összefügg a párkapcsolatokkal. Az emberek életének 3. legfontosabb kategóriáját kezdjük helyre tenni, ami nem más, mint a család.

Szó lesz az élet legfontosabb kategóriáról, amik közül egyik sem elhanyagolható! De most főleg a családról lesz szó, abból is a férfi és nő kapcsolata.

Mit jelent szeretni?
Mi a feltételes és mi a feltétel nélküli szeretet? 

Csak szeretnélek felkészíteni, hogy ebben a részben lesz szó összeesküvés elméletről, házasságról, feleségek/férjek viselkedési formáiról. Lesz szó a Bibliáról és a Biblia Istenéről. Arról, hogy hogyan függ össze Isten és a párkapcsolatok kérdése? Hogyan függ össze Isten a férjek és feleségek viselkedésével? Mennyire modern? Mennyire időtálló? Mennyire fontos lenne ezekkel az alapkérdésekkel ma is tisztába lenni?!

Most mindenre választ kapsz....



Ha lemaradtál az előző részekről és érdekelnek ezek is:

- Egy férfi, egy nő, egy életre 1. "Bukásra ítélve" Katt a linkre, átdob a hozzá tartozó bejegyzésre és az oldal alján megtalálod a videót is.
- Egy férfi, egy nő, egy életre 2. "Szerepminták, kinek kéne lenned?" Katt a linkre, átdob a hozzá tartozó bejegyzésre és az oldal alján megtalálod a videót is.
- Egy férfi, egy nő, egy életre 3. "Felcserélt szerepek" Katt a linkre, átdob a hozzá tartozó bejegyzésre és az oldal alján megtalálod a videót is.
- Egy férfi, egy nő, egy életre 4. "Egy bunkó, egy sárkány, egy életre" Katt a linkre, átdob a hozzá tartozó bejegyzésre és az oldal alján megtalálod a videót is.
- Egy férfi, egy nő, egy életre 5. "Változtass, még ma!" Katt a linkre, átdob a hozzá tartozó bejegyzésre és az oldal alján megtalálod a videót is.
- Egy férfi, egy nő, egy életre 6. "Tartsd a bolondot bezárva" Katt a linkre, átdob a hozzá tartozó bejegyzésre és az oldal alján megtalálod a videót is.

Hamarosan újra jelentkezem...