Az igazán jól működő párkapcsolat nem elérhetetlen álom.

Van egy jó házasságod/párkapcsolatod és egy kicsit feldobnád?
Vagy épp válságban vagytok?

A párkapcsolatok távolról sem egyszerű dolgok. Csak a Hollywood-i vígjátékokban és a Brazil szappanoperákban tűnik úgy, hogy egy kis ármánykodással és cselszövéssel boldogság és happy end a történet vége. De a valóságban ez nagyon kemény munka eredménye....

Szia!
Újabb 3 év telt el. Ezzel a bloggal kapcsolatos reményeim, sajnos nem váltak be. Ezért is hallgattam. De mint mindenkit, engem is érdekelnek a párkapcsolati kérdések és megoldások is.

Ne érts félre. Nem a levegőbe puffogtatott okosságokat szeretném gyarapítani. Egy jól működő kapcsolatnak nincsenek instant megoldásai. Honnan tudom? Hát mert én is túl vagyok már egy-kettőn. És ma, egy tíz éve igazán jól működő stabil kapcsolatban élek.

Erre alapozva szeretnék segíteni neked. Azért, hogy jól érezhesd magad a pároddal. Hogy eljuthass arra a pontra, hogy tudd, a másik feled az, aki mellett ébredsz, akit haza vársz.

Szeretnéd jól és biztonságban érezni magad a párod mellett? Szeretnél mindig egy stabil forrásból meríteni és problémák idején az ingoványos talaj helyett egy stabil kapaszkodót elkapni?

Lehetséges. És ha igazán akarod, akkor képes is leszel rá. De, mint mondtam, a párkapcsolati kérdésekben nincsenek instant dolgok. Én sem kínálok neked ilyet. Ha vannak elvárásaid a társaddal kapcsolatban, azokat most tedd félre. Tegyél félre mindent, amit eddig követelményként állítottál magad, magatok, vagy ő elé.

Egy olyan sorozaton foglak végig kísérni, ami valószínűleg le fogja rombolni az eddigi elképzeléseidet. De ha végig jössz velem, és elég alázatos leszel ahhoz, hogy esélyt adj magadnak és magatoknak, akkor a végén garantált lesz a siker. És tudod miért? Mert te fogsz megváltozni. Pozitív értelemben. És nem csak azt fogod észre venni, hogy javult a házasságod/kapcsolatod minősége, de azt is észre fogod venni, hogy az életed minden területén meg fognak változni a kapcsolataid.

FIGYELEM!
Nem ezotéria, nem agykontroll! 

Lesznek, akik lemorzsolódnak mellőled. De lesznek, akiknek tetszeni fog a te változásod, és ők még jobban fognak kötődni hozzád. Igazából mindegy, hogy még csak keresed a "nagy Ő-t" vagy már meg is találtad. Ha szeretnél javítani a kapcsolatotok minőségén? Szeretnél az a férfi, akire felnéz a felesége? Akit tisztel és megbecsül?

Vagy fordítva:

Szeretnél az a nő lenni, akit a férje végtelenül szeret és a tenyerén hordoz? Akivel igazán nőként bánik a párja?

Hiszed vagy sem, ez nem mese! Nagyon is valóság lehet, ha te is akarod és hajlandó vagy tenni érte egy kicsit.

Az "Egy férfi, egy nő, egy életre" című sorozattal garantáltan rendbe hozhatod a házasságod. Vagy ha már most is rendben van, akkor egy magasabb szintre emelheted. És az sem utolsó szempont, hogy ez a néhány alkalom többet segíthet, mint egy fizetős párterápia.

Mire lesz szükséged ehhez a sorozathoz?

- egy nagy adag kíváncsiságra
- egy kis kitartásra
- egy csipet jobb kapcsolat vágyásra
- és egy kanál alázatra.

Akkor felkészültél? Öveket becsatolni...

Egy férfi, egy nő, egy életre 1.: Bukásra ítélve


 ... és egy ígéret arra az esetre, ha elég alázatos leszel a sorozat ideje alatt:

Nem csak azt fogod észre venni, hogy megjavulnak a kapcsolataid, de rá fogsz találni valakire, akit ha tényleg megtaláltál, többet eszed ágában sem lesz elengedni! ;)